Dit pakket bevat het Arbeid & melken werkboek, met 1 jaar toegang tot het Online Support Centre. De prijs van het zelfstudiepakket is €299 excl. BTW voor het eerste jaar. Verlenging van de toegang tot het Online Support Centre kost vervolgens €99 excl. BTW per jaar. Hierin zullen we blijvend nieuwe tools en tips ter beschikking stellen.

 

In het Online Support Centre staan steeds nieuwe tools en tips.

 

In het werkboek worden zowel de managementtheorie als de praktische toepassing van planmatig werken op het melkveebedrijf uitgelegd. Er zijn opdrachten, die eventueel in samenwerking met een adviseur uitgewerkt en toegepast kunnen worden. Het zelfstudie-pakket biedt in tegenstelling tot het opleidingspakket geen mogelijkheid tot interactie met onze trainers. De deelnemer wordt geacht zich de kennis zelf of met hulp van zijn eigen adviseur eigen te maken en toe te passen.

 

Adviseurs hebben de mogelijkheid om het Arbeid en Melken opleidingstraject te volgen, waardoor zij met meer onderbouwing en bagage advies kunnen geven over het ontwikkelen en toepassen van planmatig werken op het melkveebedrijf. 

 

Maar ook melkveehouders kunnen besluiten het opleidingstraject te volgen. Meer informatie daarover vindt u hier.