Onder deskundige begeleiding volgt u gedurende 4 dagen training. Een deel van de training vindt plaats in de stal. De bijeenkomsten vinden plaats met tussentijd van enkele weken. Tussendoor brengt u het geleerde op het eigen bedrijf of een bedrijf van een klant in praktijk en maakt u praktische opdrachten die u inlevert bij de trainer.

Na afloop is er een terugkomdag om te evalueren en alle ervaringen te bespreken.

 

Online variant

Zolang de COVID-19 maatregelen aanhouden is er ook een online variant van de training beschikbaar. Hierbij komen de deelnemers niet fysiek bij elkaar, maar zijn er digitale bijeenkomsten. Het tarief voor deze variant is daarom ook lager.

 

Goede basis

Na afronding van de training ligt er een goede basis voor planmatig werken op uw bedrijf, of bent u in staat uw klanten op een onderbouwde manier te adviseren over het toepassen van planmatig werken.

 

Online kunt u vragen stellen aan uw begeleider of onderling over onderwerpen discussiëren.

 

U heeft gedurende 1 jaar toegang tot het Arbeid & melken Online Support Centre. Hier vindt u voorbeelden van protocollen, sjablonen, tips van collega’s en inspiratie rondom het onderwerp planmatig werken. Ook is er een online discussiegroep per trainingsgroep, waarin u vragen kunt stellen en kunt discussiëren over zaken die u onderweg tegenkomt.

 

Tarieven

Het volledige trainingstraject kost €1.499 excl. BTW per persoon.

De online training kost €499 excl. BTW per persoon.

 

Inbegrepen zijn het Theorie- en Werkboek met opdrachten, toegang tot het Online Support Centre, 4 trainingsdagen plus een terugkomdag en een certificaat. Verlenging van de toegang tot het Online Support Centre na het eerste jaar kost €99 excl. BTW per jaar. 

 

Inschrijven of incompany

Deelname kan op inschrijving voor individuele melkveehouders of adviseurs, maar is ook mogelijk voor studiegroepen of incompany voor de agribusiness. Minimale groepsgrootte 10 deelnemers.

Voor incompany trajecten kunnen wij een custom Online Support Centre inrichten en lesmateriaal leveren met bedrijfslogo. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Annemarie Weijland van Roodbont Publishers.