Onder deskundige begeleiding van onze trainers, volgt u gedurende 5 dagen training. Telkens met een tussentijd van enkele weken. Tussendoor brengt u het geleerde op het eigen bedrijf of een bedrijf van een klant in praktijk en maakt u praktische opdrachten die u inlevert bij de trainer.

 

Na afronding van het Opleidingspakket ligt er een goede basis voor planmatig werken op uw bedrijf, of bent u in staat uw klanten op een onderbouwde manier te adviseren over het toepassen van planmatig werken.

 

Online kunt u vragen te stellen aan uw begeleider of onderling over onderwerpen discussiëren.

 

U heeft gedurende 1 jaar toegang tot het Arbeid & melken Online Support Centre. Hier vindt u praktisch toepasbare voorbeelden van protocollen, sjablonen, tips van collega’s en inspiratie rondom het onderwerp planmatig werken. Ook is er een online discussiegroep per trainingsgroep, waarin u onderling vragen kunt stellen en kunt discussiëren over zaken die u onderweg tegenkomt.

 

Het Opleidingspakket kost €1.499 excl. BTW per persoon. De prijs is inclusief het werkboek met opdrachten, toegang tot het Online Support Centre, 5 trainingsdagen en een certificaat. Verlenging van de toegang tot het Online Support Centre kost vervolgens €99 excl. BTW per jaar.

 

Het Opleidingspakket is af te nemen als individuele melkveehouder of adviseur, of als InCompany traject voor de agribusiness. Voor InCompany trajecten kunnen wij op verzoek ook een eigen Online Support Centre omgeving leveren en werkboeken met bedrijfslogo. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Annemarie Weijland van Roodbont Publishers.